Erotiska relationer och fantasier

En erotisk relation är inte baserad på kärlek, enligt psykoterapi är det en erotisk relation som utmanar den traditionellt accepterade uppfattningen att motrörelsen  bara är former av motstånd som äventyrar den terapeutiska processen. Båda dessa begrepp har betydande inverkan i terapiprocessen, men de beskriver inte kärnan i en erotisk relation.

Det finns några vanliga aspekter i erotiska relationer som delas av alla sexualiteter. De två vanligaste typerna av erotik är upphetsning och förförelse. Upphetsning är handlingen att bli upphetsad av någon stimulans (verbala eller icke-verbala) såsom musik, en lukt, beröring, syn, eller ens ljud. Förförelse, å andra sidan, innebär en mer medveten handling att locka en annan persons intresse och känslor. Det finns inte en enda rätt väg att gå om att väcka och förföra en annan person. Men det finns vissa grundläggande riktlinjer som kan hjälpa.

Erotisk relation, som definieras av sin natur, är en som innebär någon typ av fysisk kontakt mellan de två personerna. Det kan inkludera erotik som innebär onani eller oralsex, eller kan vara rent mentalt eller andligt, som att fantisera om en sexuell relation. Erotiska partners får inte delta i samlag. De kan eller kan inte. Men de delar en liknande sexuell fantasi och lust; i en mening, det vill säga de är inblandade med varandra i en ”samspel ”. Erotiskt stimulerande sinnet innebär de medvetna och omedvetna tankar och känslor som kan leda till en erotisk upplevelse. Detta betyder dock inte att en erotisk upplevelse inte är verklig. Det är verkligt, även om inte alla som upplever det kommer att inse det medvetet. Erotiskt stimulerande kroppen innebär de medvetna och undermedvetna aktiviteter som är inblandade i att åstadkomma de sexuella svaren. Dessa aktiviteter utförs omedvetet, för att ge den sexuella responsen och njutningen. Samlag är bara en sekundär aktivitet. Erotiskt stimulerande sinnet innebär de medvetna och omedvetna tankar och känslor som kan leda till en erotisk upplevelse. Detta betyder dock inte att en erotisk upplevelse inte är verklig. Det är verkligt, även om inte alla som upplever det kommer medvetet att inse det medvetet.

Utmana fysiska och mentala regler

En erotisk relation är inte exklusivt för ett visst kön. Det kan hända mellan medlemmar i någon grupp eller sexuell läggning. Erotik mellan medlemmar i en grupp som delar liknande intressen och fantasier kallas en ”grouplet”. Erotik mellan medlemmar i olika grupper är känd som en ”erotiska möte.” Erotiska möten innebär vanligtvis någon form av erotisk upphetsning eller stimulans. Ett erotiskt möte kan vara fysiskt eller mentalt till sin natur. Vid sexuella möten är erotiskt beteende det största bekymret och kan fokusera på den eller de saker som partnern finner sexuellt attraktiv. Erotik som involverar sexuella aktiviteter i allmänhet kan omfatta beröring, oralsex, onani och samlag. Ett erotiskt möte, som beskrivs av dem som deltar i det, innebär ofta följande: väcka eller sexuellt stimulera sig mentalt genom att föreställa sig sin partner; föreställ dig att ha ett erotiskt möte med sin partner; inbillar sig att ha ett erotiskt möte med sin partner; att ha ett erotiskt möte med sin partner och föreställa sig att ha ett erotiskt möte med sin partner; inbillar sig att ha ett erotiskt möte med sin partner och föreställa sig att ha ett erotiskt möte med sin partner; fantisera om att ha ett erotiskt möte med sin partner; inbillar sig att ha ett erotiskt möte med sin partner och föreställa sig sin partner som har ett erotiskt möte med sin partner; fantiserar om sin partner och inbillar sig ha ett erotiskt möte med sin partner; och inbillar sig ha en erotisk möte med sin partner och fantiserar om sin partner och föreställa sig att ha en erotisk möte med sin partner. Den person som bedriver denna typ av verksamhet med någon som de älskar sägs vara i ett tillstånd av ”Erotisk Frenzy.” Erotiska möten sägs skapa en känsla av intimitet för de inblandade. De sägs ge njutning, vilket kan leda till en känsla av närhet och intimitet. Erotiska möten sägs öka intimitet, tillit och emotionell säkerhet och kan också hjälpa par lära sig mer om varandra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *